Mun Films
skip to Main Content

Let the peoples sing

Let the peoples sing és un concurs biennal destinat a cors amateurs, i l’any 2019 es va celebrar al Palau de la Música Catalana. Tv3 ens va encarregar la producció i edició de material audiovisual per promocionar la gala de la Gran Final, i una actualització de la identitat corporativa de l’esdeveniment. Tot i tractar-se d’una tipologia de gala clàssica, l’objectiu era aconseguir peces que respiressin l’aire de Barcelona i un to modern i actual.

Programa: Let the Peoples Sing
Televisió: TV3
Any: 2019

Realitzador Mun / Op. Camera: Pau Ardèvol
Realitzador TV3: Jordi Fàbregas
Ajudant Realització TV3: Xavi
Producció TV3: Chari
Cap de Producció: Caterina Cladera
Ajudant de Producció: Nerea Zuriguel
Aux. Producció: Ainara Martos
2n Op. Càmera: Xavi Garcia
Elèctric: Jan Nebot
Make Up: Alba Vicente

REBRANDING

Portar un esdeveniment com aquest a les pantalles de les cases catalanes era tot un repte per la cadena, i també per nosaltres. Per això, una part important del projecte, va ser actualitzar la imatge corporativa de l’esdeveniment. L’objectiu era mantenir l’elegància i l’estil que caracteritza la música de coral, però modernitzant l’embolcall per adaptar-lo al format televisiu. Amb aquesta premissa, vam mantenir tots els elements essencials dels quals partíem (colors, formes i tipografia), però donant-los un toc modern: Transformar els colors primaris en degradats (un per cada categoria del concurs) perquè recordessin a la cúpula invertida del Palau de la Música Catalana; Superposar i animar els elements geomètrics clàssics; i dinamitzar una tipografia standard.

COLOR

ELEMENTS

TIPOGRAFIA

INFOGRÀFIC

Un segon encàrrec, va ser el de dissenyar i animar un vídeo infogràfic per conèixer la història del concurs, i entendre la mecànica de la gala. Aquest va ser el resultat.

INTROS

Abans de les actuacions de cada grup, els espectadors els havien de conèixer. Per això vam col·locar-los en forma de prints en diferents indrets de Barcelona com al MACBA, al port, a la Universitat de Barcelona, al Fòrum…

ALTRES PROJECTES